CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, May 19, 2009

Mood Bagus

Owh..2 ari nih..mood Harraz nak pegi skool tersangat la baiknye..sebabnye adalah
.
.
.
.
.
hehhehehe
MANDI PAGI
.
.
.
Ahahahhaa..sblm nih dia p skolah ngan x mandi..hahahha..ekceli aku x mandikan dia sbb risaukan ttg batuk dia tuh... (ops..kejam kah???)

tp start semalam aku try balik tuk mandikan dia di pagi hari..walaupun skang dia tgh batuk2 lagi..tp..seronok bila ngk dia melompat turun dr kereta..n siap babai aku lagik....

Kalo x....bila hantar uma kakak tuh sure sambung tido punyer...


5 comments:

Mama-Miya a.k.a "Jedi Hopeful"

mandikan lah budak tu dgn air panas..kena mandi pegi sekolah, baru la segar bugar & alert. kesian dia, dah hemsem2 tapi bau masam2.

Harrafyelza

wakakak..mmg mandikan ngan air panas pun..gile ko nak curah air sejuk..air panas pun menjerit...ahahah

madamoiselleczar

hiks...danial kalu mandi pagi..dia akan tentukan temperature air mandian tu sendiri...so, aku kena alert dan adjust pemusing air panas tuh sampai dia kata ok! buleh?..wakakaka...anak aku mmg mengada dan sgt demanding!

"danial : mummy...danial nak air tak panas tp tak sejuk! "

pergh!

Harrafyelza

kahkahkah..tuh la pasal..bila curah air panas dia menjerit panas..kalo sejuk..mengelupur lak...so kita la kena ikut rasa dia..sbnrnye alasn x mo mandi je tuh..wahaahah..anak aku kena mandi seawal 6.30 pg..ahaha..mmg la berangin budak tuh...ahahhaha

faz

Farra anak aku pun ada masalah batuk nie ye la, so aku bagi dia makan madu hari-hari sekarang alhamdullilah dah ok dah dia. Hari tu aku bagi dia makan ais krim dengan minuman berkabonat so far tak batuk. kalau tak sure next day je dia dah start batuk nak baik huh kena makan sigular (lebih kurang kot ejaan nie) dahla satu biji je rm5.00 kopak aku