CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, April 23, 2009

Breast Milk & Formula Milk

Owh..aku rasa sikit keciwa la..hurm..aku dapat bg Qalys betul2 EBM sehingga dia berumur 1 thn 3 bulan sahaja..skang Qalys da merasa FM..Qalys terpaksa minum FM if susu yg aku bekalkan kat uma bbsiter x cukup..tp selagi ada Breast Milk..dia akan minum susu aku..skang aku hanya dapat bekal kan dia hari2 lam 2 botol je..so kompem la x cukup..tp kalau dia dgn aku..masih lagi aku bagi My Breast Milk.."Susu ibu adalah yang terbaik"

Aku akan bagi selagi masih ada...nampak nye misi aku untuk menyusukan Qalys tanpa campuran Formula Milk sehingga 2 tahun tidak berjaya..

Tp alhamdulillah jugak la Qalys masih menyusu hingga sekarang..



4 comments:

nofaz_alin

okay ape 1 thn 3 bln..
bukan senang nak capai takat tu...
anyway congrats!

elysuhaili

ala qalys tu kire add fm bila kat umah bbsitter aje. minggu depan sami genap setahun 2bln.. glup...mintak2 susu cukup la.. aminnn

nelcyndana
This comment has been removed by the author.
nelcyndana

farah, sama lah mcm saya dgn ica dulu... takpe yg penting kita dah usaha kan...