CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, January 07, 2009

Harraz & School

Huhuhu..Harraz da skolah..wahaha..memula cam x caye jerk..wahaha..da skolah anak aku rupanye..hahah..so..pepagi (5/1/2009)..1st day Harraz p Skool..hadoi..jenuh gak la nak suh mandi pepagi tuh..hahah..walaupun mandi air panas..tp menjeritnye cam kena air sejuk..x nak gosok gigi lak tuh..tp ibu yg kejam..hahah..paksa gak..hahahaha..so..pagi tuh kitorang yg hantar..sampai je skool dia terus menonong dia masuk dalam..tp dok la melekat kat tepi dinding..


dia jd cam tattau nak wat ape..hahahaha..aku pun suh dia masuk dalam..dia leh ckp "Bu..ramai sgt la"..hahahha..so aku pun suh dia main ngan kenkawan..sempat lagi dia ckp "SORRY" bila dia terduduk atas tgn kawan dia..hahaa..aku ngan papa dia just memerhati dr luar tingkap..haha..siap p kat tingkap..tunjukkan kat aku sambil peluk kawan dia "Ibu,..Harraz ada kawan.."..hahah..time makan pun elok je dok bersila n sembang2 ngan kenkawan dia..hahhaa..tertib je duduk..org lain mkn 1 je roti..harraz amik 2..hahahhaha..sempat g dia report kat teacher ada kawan dia lari masuk dalam..hahaha..






pas dia mkn..kitorang pun gerak la kua..bole da la tuh..hahha..p minum2..lam 11.30 datang balik memerhati dr jauh..nak ngk dia naik van..hahha..tp papa dia kena tunjuk kan la jugak mana satu kasut n bag dia..hahhaha....so..after da nek van kitorang follow dr belakang..sampai uma ibu chida dia..mata da kuyu..hahaha..ngantukkk..masuk lam kete banje dia MC D dulu..lik uma..sume tido..hhaha..harraz sampai berkejut magrib tuh..


hahhaha..malam suh dia tido awal sbb sok nak kena bgn pg lagi..

Harraz's Video



*kualiti gambar kureng sket sbb camera x de batery time tuh..just guna hanpon je..hehe