CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, December 22, 2008

Little Caliphs Registration Day


Hurm..Saturday 20/12/2008 harraz nye registration day..hoho..harraz da nak skolah..
so..sabtu tuh kejutkan harraz pepagi..ckp nak p school..hahaha..semangat dia..terus p bilik air..siap2 sume..sampai je kat Little Caliphs..terus dia bg salam..masuk n terus duduk tgk tv..hahah..so..Teacher Zaleha..bg uniform n sport attire tuk try..pastu aku pun setelkan bayaran..hurm..RM963 tuk pendaftaran sume..Sebelum kitorang wat keputusan nak hantar dia skolah..kitorang banyak survey dulu..


so..setelah dikaji2..huh..kompem amik Little Caliphs tuk umo 4 thn dia bg playgroup aje..n dia banyak ajar ttg aqidah sume tuh..tuh la yg kitorang cari so x de la tertekan sangat budak tuh nak bajo math sains sume tuh lam usia 4 thn..ekceli ada program sampai petang dari kul 12 sampai 5.30..tp kitorang x amik program tuh..bagi dia biasa dulu ngan dunia sekolah..so kul 11.30 van akan hantar dia balik uma ibu chida dia..

5 comments:

rizza

nak pi skool ye harraz

Ammie

heheheh...harraz & danea da nak p skolah..x sabo nk ngk dorg pkai uniform...

whodha

sonok dengar anak nak p sco0l erk.. little calips tu kat mana? kot2 dekat ngan putrajaya bole htr utk my son akan datng..

Harrafyelza

rizza : Ha ah..x sabo mamat tuh
ammie : yeayyyy..p skool sesama ek..hahahha
whodha : kat sec 7 bangi..kat kajang pun ada 1..tgk kat website dia..

technology

A friend told me this place I have been looking for, I come, it turned out, I have not disappointed, good Blog!
runescape money