CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, September 25, 2008

Tido mati

Ha..aku pose2 nih cpt betul ngantuk after berbuka..kes nye malam td..asben aku bawak harraz p gunting rambut..so tinggal la aku ngan qalys kat uma..sblm kuar asben aku da campakkan kunci dr luar uma..so kunci tuh still la tersadai kat lantai tuh..aaku masuk bilik nak susukan qalys..n spt biasa..mata terus terlelap..sedar harraz yg pangggil aku.."ibu..ibu.."aku terjaga ngan mamai2..masih terngiang2 lagu acha "sampai menutup mata " kat telinga aku..tetiba asben aku muncul kat pintu bilik ..masam je muka tenung aku..hahahha..baru aku sedar.."aik..camne masuk???"member x jawab pun...muahahahahah..rupanye aku dok terngiang2 lagu acha tuh bunyi hanpon aku..hahahahha..aku ngk ada 23 missed call n 3 voice message..hahahahaku tido mati..aku x banyak tanya da la..hahhaha
sampai la skang aku tatau la cam ner 2 beranak tuh masuk uma..hahhhhaha

4 comments:

MAMA ADIB

ha ha ha

awat la jadi lagu tu...

rizza

haru2 ko ni... tu betul2 tido mati hahhahha

Fara

hehehe...mesti kes kenyang cam ular sawa ni. hahaha

Harrafyelza

kah..kah..betui..n sampai skang aku x berani nak tanya cam ner leh masuk..hahah..tunggu la time raya nanti..masa tgh bergelak tawa baru aku tanya..nanti aku story kat korang camner dia berjaya masuk..muahahha..