CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, August 18, 2009

Harraz & Diapers

huhu..mlm td Harraz sendri offer diri..
Harraz : x payah la pakai pampers
Aku : naper?
Harraz : nanti kawan injek (ejek)
Aku: oooo..so..nak kencing n yak2 nanti bgtau ek..
Harraz : Ok..

Elok la dia main2 sume..n time kat dapur nak minum air..da dekat nak masuk tido la..
tetiba
Harraz : Ibu..Ibu..tgk tuh..adik main
aku pun pandang la ke bawah..tgk da ada 2 ketul tergolek kuar dr suar dia..seb bek la bukan cair..cuma cam bola2 api jerk..hhehe..yg adik nye cuba2 nak main..dia igt bola agaknye..ahahahahaha...

Pastu baru la dia ckp..
Harraz : Harraz nak kencing
hahahahhahahaa

x pe la..at least dia try gak x nak pakai
selama nih kitorang dok suruh nangis2 dia x mo..

2 comments:

Mama-Miya a.k.a MiuMiu a.k.a "Jedi Hopeful"

lor...pakai diaper lg ke? mujo i tak kenal direct, kalu tak mau mental harraz kena dgn i...mesti dia kata Auntie ija kejam giler..

Ely Hasrul

ahhahahahhaha kuar dua ketul hahahahahha.. kitorg dok delay2 nk potty train.. nnti la beli dulu bekas nye.. skang bile sami nk poop dia akan teran2 so kitorg suh dia nyangkung.. memandangkan sami tu dh byk ckp and paham kena la start huishh malehnyeee